Belediye Meclisi karıştı

Belediye Meclisi karıştı Belediye Meclisi karıştı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında bu akşam olağan Şubat ayı toplantısı için bir araya gelen Bolu Belediyesi Meclisi yaşanan olaylar sonrası yarıda kaldı.

Meclis’te gündem maddelerinin görüşüldüğü sırada oturduğu yerden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a; “Arkadaşım el altından ihaleler veriyorsunuz”, “İhaleler neden BEKAB’dan gözükmüyor” gibi bir biri ardına sorular soran Zafer Partili Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak sinirlenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, duruma tepki gösterdi.

Başkan Özcan; Kendisinin Bolu Belediye Başkanı ve şu an yapılan toplantının da Bolu Belediyesi Meclis toplantısı olduğunu hatırlatarak kendisine “Arkadaşım” diye hitap eden Bayrak’ı üslubu konusunda uyardı. Zafer Partili Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak’ın Meclis sıralarından konuşmalarına devam etmesi sonrası oturuma ara veren Başkan Özcan, Belediye Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’a da Bayrak’ı salon dışına çıkartma talimatı verdi.

Belediye Zabıta Müdürü Hakan Yılmaz’ın verilen arada Zafer Partili Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak’ı salon dışına çıkartma çabaları sonuçsuz kalırken, ara sonrası da Başkan Özcan yeniden salona geldi. Zafer Partili Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak’ın Meclis sırasında oturduğunu gören Başkan Özcan duruma sinirlenerek; “Burada soru soruyorum adı altında kimsenin hakaret etme ve zan altında bırakmaya hakkı yok. Talimatlarımı yerine getirmediği için Zabıta Müdür Vekilini görevden alıyorum. Toplantı düzeni sağlamadığı için bileşimi kapatıyorum” diyerek, sinirli bir şekilde salondan çıktı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler