“Benden selam olsun Bolu Beyine”

“Benden selam olsun Bolu Beyine” “Benden selam olsun Bolu Beyine”
A- A+
Reklam

Bolu kamuoyuna ilk olarak www.bolupostası.com Gaztesi olarak duyurduğumuz Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’nın Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Kuran’a el bastıktan sonra yemin ederek göreve başlamasını alaycı bir üslupla yaklaşmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

“Belediyeye Kayyum atanacak, Tanju Özcan tutuklanacak”

Kütahyalı bugün yaptığı paylaşımda; “Laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmaktan ve dince kutsal sayılan sembollerin kasten ve alenen Tanju Özcan tarafından istismar edilmesinden ötürü Bolu Belediyesi’ne kayyum atanmasına ve Tanju Özcan’ın tutuklanmasına karar verilmiştir”

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı” ifadeleriyle Başkan Özcan’ı alaycı bir üslupla eleştirmişti.

"FETÖ artığı Rasim Ozan Kütahyalı"

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’nın bu paylaşımına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan sert ifadelerle cevap gecikmezken, suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Konu hakkında sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Başkan Özcan,

“Feto artığı Rasim Ozan Kütahyalı Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim üzerine yemin ederek göreve başlamam sebebiyle bana kayyum atandığını ve tutuklandığımı yazmış. Türk Bayrağı ve kutsal kitabımız üzerine yemin etmek suç ise ben bu suçu ikinci kez işledim. 

Ettiğim yeminden dolayı bana kayyum atayacak zihniyetin alnını karışlarım. Bu haber doğru ise an itibariyle Bolu’dayım, tebligatı almaya ve gözaltına alınmaya razıyım. 

Eğer bu Feto artığı, eyyam yapıyorsa da kendisi hakkında suç duyurusunda bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kütahyalı. Özcan’a selam söyledi

Başkan Özcan’ın bu paylaşımı ardından Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı bir paylaşım daha yaptı. “İronik ve geyik mesaj” olarak nitelendirdiği ilk paylaşımının ardından Başkan Özcan’ın kendisini defalarca aradığını ve canlı yayında olduğu için cevap veremediğini söyleyen Kütahyalı, ikinci paylaşımında da alaycı üslubuna devam etti.

Kütahyalı yaptığı paylaşımda; “Hahaha… 

İronik ve geyik bir mesaj için Bolu Beyi Tanju Özcan beni aradı, canlı yayındaydım, ard arda mesajlar attı… 

Lider TV yayınının son 30 dakikasını izleyin, karnınız ağrıyarak güleceksiniz… “Gözaltına alınmaya hazırım” diyor bir de :) 

Benden selam olsun Bolu Beyi’ne… ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler