“Bizim Tanju” diyemedi

“Bizim Tanju” diyemedi “Bizim Tanju” diyemedi
A- A+
Reklam

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı ve Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ın Karaçayır Spor Salonunda gerçekleştirdiği Proje Tanıtım Toplantısına katılan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, konuşmasında adeta Genel Seçimlerin rövanşını aldı.

Genel Seçimler öncesi MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’e bir basın toplantısında oy isteyen Tanju Özcan ile o gün bugündür arasında mesafe bulunan Ateş, coşkuyla başlayan tanıtım toplantısında adeta salonun coşkusunu bitirdi.

 Mikrofonu eline alana kadar salonda olan coşku, Ateş’in akıcı olmayan ve ülkenin genel siyaseti üzerine yaptığı sönük konuşması nedeniyle yerini derin bir sessizliğe bıraktı.

Ekonomi ağırlıklı bir konuşma yapan CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, konuşmasının hiçbir bölümünde Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ismine tek kelime yer vermezken, 31 Mart Yerel Seçimlerinde de “Bizim Tanju Özcan’a oy verin” çağrısında bulunmadı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler