Bolu Beledisyespor-Karayollarıspor: 3-0

Bolu Beledisyespor-Karayollarıspor: 3-0 Bolu Beledisyespor-Karayollarıspor: 3-0
A- A+

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, KFC Kadınlar 1. Ligi'nde yeni sezonun ilk maçında kendi sahasında Karayolları'nı ağırlayarak 3-0'lık net bir galibiyetle sezona hızlı bir başlangıç yaptı.
Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Onur ve coşkulu bir taraftar kitlesi yakından takip etti.

İlk sette etkili bir performans sergileyen Bolu Belediyespor, karşılıklı sayılarla geçen mücadelede seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti. Antrenör Gökhan Çokşen yönetimindeki kırmızı-beyazlılar, ikinci sette rakibine adeta nefes aldırmadı ve seti 25-14’lük skorla rahat bir şekilde kazandı.

Maçın final setinde de kontrolü elden bırakmayan Bolu'nun Sultanları, 25-20'lik skorla son seti de alarak 3-0’lık galibiyetle taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı.

Lige iddialı bir giriş yapan Bolu Belediyespor, bu performansıyla göz doldururken, önümüzdeki hafta deplasmanda Bordo Spor ile karşılaşacak.

Bolu Belediyespor, bu sezon kurduğu güçlü kadrosu ve sahadaki etkili oyunuyla ligin favorilerinden biri olacağının sinyallerini şimdiden verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler