Türkiye'nin gündemi yine Tanju Özcan

Türkiye'nin gündemi yine Tanju Özcan Türkiye'nin gündemi yine Tanju Özcan
A- A+

Milli Futbolcu Merih Demiral'ın "bozkurt" işareti yapan heykelini bugün Bolu'ya diken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yine Türkiye ve sosyal medya gündeminin baş sırasına oturdu.
Özellikle sosyal medyada Özcan'ın diktiği heykel çok tartışılırken, heykel ile igili çok sayıda da haber ulusal medya ve internet haber portallarında yerini aldı.
Özellikle aşırı solcu hesaplar Tanju Özcan'ı eleştiri yağmuruna tutarken, Özcan'a sosyal medyada verilen destek ise çok fazla sayıdaydı.

ÖLİMPİYAT ŞAMPİYONUNUN GÜNDEMİNDE DE TANJU ÖZCAN
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a destek veren isimler arasında en dikkat çeken isim ise son olimpiyatlarda elleri cebinde yaptığı atışla dünya gündemine oturan olimpiyat şampiyonu Milli Sporcu Yusuf Dikeç oldu.
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde eli cebinde ve özel ekipman kullanmadan atış yapan ve takım arkadaşı ile birlikte gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a teşekkür etti.
Eli cebinde yaptığı atışla dünya gündemine oturan Olimpiyat Şampiyonu Dikeç, kendisi gibi yaptığı "Bozkurt" işaretiyle Euro 2024'e damgasını vuran Milli Futbolcu Merih Demiral'ın heykelinin Bolu'da dikilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a, heykel için teşekkür eden Olimpiyat Şampiyonu Yusuf Dikeç; "Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Bolu'ya Bozkurt işareti yapan Merih Demiral heykeli diktirmiş. Kendisine çok teşekkür ederim. Eline sağlık. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler