Bolu Belediyesinde işçi kıyımı iddiası

Bolu Belediyesinde işçi kıyımı iddiası Bolu Belediyesinde işçi kıyımı iddiası
A- A+

Bolu Belediyesi’nde işçi kıyımı yapıldığını iddia eden MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın gerçek yüzünü göstermeye başladığını söyledi.

Sosyal medyada ‘Ak Partili ve MHP’li siyasilerin paylaşımlarını ‘beğendikleri’ için Bolu Belediyesinde işçi çıkarımlarına başlanıldığını iddia eden Akgül, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında yapılan bu uygulamaya tepki gösterdi.

Konu hakkında bir basın açıklaması yayınlayan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “Mahalli İdareler seçimleri sonrası, Bolu halkının iradesi sandığa yansımış ve Tanju Özcan’a ikinci dönemi için yetki verilmişti. Bizler Bolu Belediyesi’nin artık iş ve aş üretmesi, halkın yaşamını kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmesini beklerken ne yazık ki hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyoruz. 

İşçi ve alın teri üzerinden siyaset ürettiklerini iddia edenler ne yazık ki 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramının arifesinde ‘Ak Partili ve MHP’li siyasilerin sosyal medya paylaşımlarını sadece ve sadece ‘beğendikleri’ için işlerinden çıkarıldıklarını görüyoruz. 

Daha bir ay önce Milliyetçi söylemler ile şov yapanlar 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında sırf MHP’yi ve AKP’yi destekledikleri bahanelerine sığınarak işçi kıyımına başladılar. İşçi bayramında, işçi kıyımına imza atanlar Bolu halkının hafızasında yerlerini almıştır. 

Biz; “Gel, Bolu’ya hizmet edelim” dedikçe kendi ütopyaları için Bolu’ya gerçek yüzünü göstermeye başladı. Umarım bu yanlışından en kısa zamanda döner Bolu’nun evladı olduğunu hatırlar!” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler