“Bolu Belediyesi’nde sadece Türk Bayrağı dalgalanmaktadır”

“Bolu Belediyesi’nde sadece Türk Bayrağı dalgalanmaktadır” “Bolu Belediyesi’nde sadece Türk Bayrağı dalgalanmaktadır”
A- A+
Reklam

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ve MHP İl Başkanı İlhan Durak’ın yaklaşan yerel seçimler öncesi; Bolu Belediyesini kazanarak, Partilerinin bayraklarını Belediyeye dikeceklerine yönelik söylemlerine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan cevap gecikmedi.

Sosyal medya hesaplarından Güner ve Durak’ın Bolu basınına verdikleri röportajların görsellerini paylaşarak, konu ile ilgili suskunluğunu bozan Özcan, Bolu Belediyesinde sadece Türk Bayrağının dalgalandığını ve Bolu Halkının da Belediye binasına parti bayrağını diktirmeyeceğini söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “AK Parti ve MHP İl Başkanları, her uzatılan mikrofona, Bolu Belediyesi’ne kendi partilerinini bayraklarını asacaklarını söylüyorlar. Kardeşlerim, size bir kez daha hatırlatayım, Bolu Belediyesi parti binası değildir. Hangi görüşte olursa olsun herkese eşit hizmet veren bir Kamu Kurumu’dur. Bolu Belediyesi’nde sadece Türk Bayrağı dalgalanmaktadır. Bolu halkı da belediye binasına parti bayrağı diktirtmez” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler