Mengen’de AK Parti’de ilk aday Sargın

Mengen’de AK Parti’de ilk aday Sargın Mengen’de AK Parti’de ilk aday Sargın
A- A+
Reklam

AK Parti Genel Merkezi tarafından 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için aday adaylığı sürecinin başlatılması sonrası Mengen’de ilk başvuru geldi. 

AK Parti geçmiş dönem Mengen İlçe Başkanlarından Gentaş’ın yatırımlardan sorumlu Teknik Müdürü Muhammed Sargın Mengen Belediye Başkan Aday Adaylık müracaatında bulundu. Adaylık başvuru evraklarını AK Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk’e teslim eden Sargın, Mengen’in tümünü kucaklayacak bir Belediye Başkanı olmak için aday olduğunu açıkladı.

AK Parti Mengen Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Sargın adaylık müracaatı sonrası yaptığı açıklamada; “1959 yılında Mengen’de doğdum. İlk ve Ortaokulu Mengen, Teknik Lise tahsilimi İzmir, askerliğimi de İstanbul’da tamamladım. Orta derecede pratik Almanca lisanına sahibim. İşim gereği zaman zaman bir çok Avrupa ve Asya ülkesinde bulundum. 

Mengen lokomotifi olan Gentaş A.Ş.’de elektrik ve mekanik bakım birimlerinde işçi olarak çalıştım. Daha sonra sonraki zamanlarda kademe kademe yatırımlardan sorumlu Teknik Müdür görevine getirildim. 40 yılı geçirmiş olduğum Gentaş’ta son 20 yılımda yatırımlardan sorumlu olarak çeşitli kalıcı hizmetlerde izlerim oldu.

Yıllardır yaşadığım Mengen’de hemşerilerimin hayatını kolaylaştıran ve daha yaşanabilir bir Mengen’e kalıcı hizmetlerimiz olsun, adı büyük olan Mengen’imizin kendi de büyüsün hedefi ile yola çıkmak istedim.

Bugüne kadarki Belediye Başkanlarımızın hepsi yaptıkları işlerle amma çok amma az izler bırakmıştır. Benim derdim daha fazla işleri iktidarın imkanlarını da arkama alarak yapmak ve daha fazla kalıcı iz bırakmak. Allah hayırlı hizmetler yapmayı bana nasip edecekse bu göreve gelmek istiyorum.

Göreve geldiğimde, tüm hemşerilerimin Mengen’de neler yapılabilir noktasında fikirlerini, önerilerini alıp ortak aklın temsilcisi olarak Mengen’i daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek, kalıcı işlerle izler bırakmak istiyorum. Bütün bunları maddi manevi hiçbir beklenti içinde olmadan yalnız hizmet amacıyla yapacağımdan, tüm Halkımızı ayırt etmeden sorunlarına fikir üretip, çözüm getirip hayatlarını kolaylaştıracağımdan, tüm Halkımızı kucaklayacağımdan kimsenin şüphesinin olmamasını istiyorum. 

Görev bize nasip olduğunda tüm Halkımızın Başkanı olarak makamın kapılarını daima açık tutan, dinleyen, çözüm üreten, sosyal belediyecilik anlayışı ile Halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gören bir Belediyeniz olacak” ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler