“Bolu Halkına saygısızlık yapıyorlar”

“Bolu Halkına saygısızlık yapıyorlar” “Bolu Halkına saygısızlık yapıyorlar”
A- A+
Reklam

23 Kasım günü yaşanan Düzce depremi sonrası başta Düzce olmak üzere depremi en ağır şekilde hisseden Gölyaka ve Çilimli, Bakanların akınına uğrarken, Bolu’ya hiçbir Bakanın gelmemesine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tepki gösterdi. Düzce’den sonra depremin en şiddetli şekilde Bolu’da yaşandığına dikkat çeken Özcan, yapılanan Bolu Halkına saygısızlık olduğunu söyledi.

Bakanların Bolu’ya geçmiş olsun ziyaretine gelmemelerini eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Depremin olduğu gece saat 4.30 civarında Bolu’yu hızlı bir şekilde turladım. Deprem tüm şiddetiyle ilimizde de hissedildi. Sonrasında Düzce ve Gölyaka’ya gittim. Çok şükür en azından çöken binaların falan olmadığını gördüm. Düzce bizim kardeşimiz ve kardeş şehrimiz. Korka korka gittik ve bir şey olmadığını görünce de çok mutlu olduk. Ama bu deprem sadece Düzce’de olmadı ki! Düzce’den sonra en yakın merkez biziz. Haberlerde dinliyoruz; Çankırı’da şöyle hissedildi, Bursa’da böyle hissedildi, Sakarya’da hissedildi, Ankara’da hissedildi, İstanbul’da hissedildi ama kardeşim Bolu’nun adı bile geçmiyor. O kadar çok Bakan geldi ki, bu bana yapılmış kişisel bir şey değil. Bu saygısızlığı Bolu Halkına yapıyorlar. Bir tane Bakan gelip de bize geçmiş olsun demedi. Haberlerde Bolu’nun adı geçmiyor. Sanki haritadan silmişler” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler