Bolu Pazarı haftaya her gün kurulacak

Bolu Pazarı haftaya her gün kurulacak Bolu Pazarı haftaya her gün kurulacak
A- A+
Reklam

Ramazan Bayramına sayılı günler kala, bayram alışverişi hazırlığında olan Bolu Halkına, sevindirici haber Bolu Manavlar Odası Başkanı Albay Tatü’den geldi.

Bayram alışverişi yapacak Bolu Halkına en iyi hizmeti verebilmek için gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyen Başkan Tatü, Boluluların alışverişlerini tek bir güne sıkıştırmamaları için Bolu Pazarı ve Semt Pazarlarındaki çalışma takvimini belirlediklerini söyledi.

Bolu Pazarının önümüzdeki hafta Pazartesinden Arife günü akşamına kadar hizmet vereceğini söyleyen Tatü, Arife günü de tüm Semt Pazarlarının açık olacağını söyledi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Manavlar Odası Başkanı Albay Tatü; “Ramazan Bayramımıza sayılı günler kaldı. Müşterilerimizin rahat ve huzurlu bir şekilde bayram alışverişlerini yapmaları için Bolu ana Pazar yeri tezgahlarımız, tuhafiye pazarımız da dahil, Pazartesi gününden itibaren, Arife günü akşamına kadar her gün açık olacaktır. Perşembe günüde yani Arife günü; Sağlık Mahallesi, Çıkınlar Mahallesi, Kalıcı Konutlar, Beşkavaklar Mahallesi, Sümer Tepecik Mehmet Çoban Semt Pazarı, Bahçelievler Mahallesi ve Karaçayır Ayşe Metin semt pazarlarımız da açık olacaktır. Havaların ısınması sebebiyle sebze meyve fiyatlarında oldukça düşüş olacaktır. Düşen fiyatları pazarcı esnafı olarak bayram haftası pazarlarımızda tezgahlarımıza da yansıtacağız. Bizler marketler gibi fırsatçılık nedir bilmeyiz, yapamayız. Bir ürünün ederi neyse bizde odur. Biz onu biliriz. Vatandaşlarımız rahatlıkla bayram alışverişlerini pazarlarımızdan yapsınlar. Bizde, şahsım ve Oda yönetimi olarak her zaman sahada ve müşterilerimizin yanında olacağız. Hepinize bereketli alışverişler diler ve Bolulu Hemşerilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler