“Bolu Pazarı her gün, semt pazarları da gününde açık olacak”

“Bolu Pazarı her gün, semt pazarları da gününde açık olacak” “Bolu Pazarı her gün, semt pazarları da gününde açık olacak”
A- A+

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Pazar alışverişi telaşı yaşayan Bolulular rahat olsunlar. Çünkü Bolu Pazar esnafı Bolu Halkının ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilmeleri için her gün hizmet verecek.

Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, bayram öncesi pazarların çalışma günlerine dair bilgi verdi. Arife gününe kadar Bolu’nun büyük pazarının her gün açık olacağını belirtti. Ayrıca, mahalle pazarlarının da hizmet vereceğini aktardı.

Vatandaşların bayramını da kutlayan Altındal, “Bolu pazarımız, büyük pazarımız, Cumartesi arife gününe kadar, tuhafiye de dâhil her gün açık. Cuma günü Sağlık Mahallesi pazarı, Karaçayır Mahallesi pazarı, yine büyük ana pazarımız açık. Cumartesi, arife günü Bahçelievler Semt Pazarı açık, Mehmet Çoban, Tepecik, Sümer pazarı açık. Yine büyük ana pazarımız açık. Yani arife gününe kadar büyük pazarımız her gün açık.  Öbür pazarlarımız da mevcut günlerinde, hangi gün ise o pazarlarımız açık. Arife gününe kadar müşterilerimiz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirler. Hayırlı bayramlar dilerim” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler