Bolu'da hayat 2 dakika duracak

Bolu'da hayat 2 dakika duracak Bolu'da hayat 2 dakika duracak
A- A+
Reklam

10 Kasım 1938 tarihinde ebediyete intikal eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete intikalinin 85. Yıldönümü nedeniyle 10 Kasım 2023 Cuma günü Bolu il genelinde sirenler iki dakika çalacak.

Bolu Valiliği, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği 09.05’te iki dakika süreyle siren çalınması talimatında bulundu.

Bolu Valiliğinden yapılan açıklamada; “"Ulu Önder ATATÜRK' ün ölümünün 85. yıl dönümü münasebetiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 09.05'te ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde bulunan sirenler 2 dakika süre ile Sarı İkaz (Düz Siren Sesi) şeklinde çaldırılacaktır. Mahalli basın ve yayın organları ile halka duyurulması amacıyla gönderilmiştir. Bilgilerinize sunulur" ifadeleri kullanıldı.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak; "Vefatının 85. yıl dönümünde Kurtuluş Savaşı’mızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları ile tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle, fedakâr gazilerimizi de minnetle ve hayır duayla yâd ediyoruz..."

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler