Bolu’daki okullara 306 personel alınacak

Bolu’daki okullara 306 personel alınacak Bolu’daki okullara 306 personel alınacak
A- A+
Reklam

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için hazırlıklarını sürdürüyor. 11 Eylül tarihinde açılacak okullarda çalıştırılmak üzere işçi alımı yapılacak. 71 şehirde yapılacak alımlar kapsamında Bolu’ya 306 personel alınacak. Alınacak personelin temizlik mi yoksa güvenlik görevlisi olarak istihdam edileceği ilanda belirtilmezken, İŞKUR TYP programıyla yapılacak işçi alımına başvuru için İŞKUR programına kayıt olmak gerekecek.

11 bin 402 TL maaşla çalışacak MEB işçi adayları bulundukları illerdeki okullar için başvuru işlemlerini tamamlayabilecek.

Başvurular İŞKUR TYP ekranı üzerinden tamamlanacak. TYP ekranına giriş yaptıktan sonra, il kısmından ikametinizin bulunduğu şehri seçebilir ve ilgili ilanı görüntüleyebilirsiniz. İŞKUR sistemine e-Devlet veya İŞKUR kayıt bilgisi ile giriş yapabilirsiniz.

MEB TYP İLE İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI (2023-2024)

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • İŞKUR kaydının bulunması,
  • 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun 4. maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK'ya bildirilmemiş olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4. maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,
  • Emekli ve malul aylığı almamak,
  • Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç)

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Bolu (9 ay önce)
    Eskiden kölelik sistemi varsı. Şimdide İŞKUR adı altında modern kölelik var
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler