Kooperatifte çalışanlar kimin personeli?

Kooperatifte çalışanlar kimin personeli? Kooperatifte çalışanlar kimin personeli?
A- A+
Reklam

Geçtiğimiz gün haber olarak kamuoyuyla paylaştığımız Bolu Belediyesi iştiraki Köroğlu Kooperatifi’nde çalışan 100 personelin maaşlarını alamadığı haberimiz sonrası; kooperatifle ilgili birçok iddia ardı ardına gündeme gelirken, maaş sorunu ise hala çözülmedi.

İki aydır maaşlarını alamayan 100 kooperatif çalışanına ise maaşların ne zaman ödeneceğine dair Kooperatif yetkilileri tarafından net bir açıklama yapılmıyor.

Bolu’ya istihdam sağladığını söyleyerek Konserve Fabrikasını her ortamda sahiplenen ve reklamını yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise bugün yaptığı sosyal medya paylaşımıyla, gerçek yüzünü bir kere daha gösterdi.

Alın teriyle evlerine ekmek götürme mücadelesi veren 100 Kooperatif çalışanının üzerinden kameralar karşısında şov yaparak Konserve Fabrikasını yere göğe sığdıramayan Tanju Özcan, orada çalışan personeli ise sahiplenmekten kaçınıyor.

Kooperatif çalışanları iki aydır maaşlarını alamazlarken, Başkan Özcan bugün yaptığı sosyal medya paylaşımında, Bolu Belediyesinin işçilerine maaş borcu bulunmadığını iddia etti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda; “Bugün itibariyle çalışanlarına Türkiye’nin en yüksek maaşlarından birini ödeyen ve ne işçisine ne de memuruna 1 kuruş maaş ve ikramiye borcu olmayan Bolu Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum'' ifadelerini kullandı.

Kameralar karşısında reklamı için Konserve Fabrikasını sahiplenen Tanju Özcan’ın, geçtiğimiz sene aylarca maaşını alamayan Bolu Belediyespor çalışanlarına yaptığı gibi Kooperatif çalışanlarının da maaşlarında yaşadıkları sıkıntıyı görmezden geldiği bu paylaşım sonrası ise Kooperatif çalışanları tepki gösterdi.

Bolu Belediyesi iştiraki olan Kooperatif çalışanları olarak evlerinin kirasını, mutfaklarına yiyecek alamadıklarını, taksitlerini ödeyemediklerini ve mağdur olduklarını söyleyen Kooperatif çalışanları, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “1 Kuruş maaş borcumuz yok” diyerek, yalan söylediğini ifade ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • İşçi (9 ay önce)
    Size helal olsun sesimizi sizden başka duyuran gazete olmadı. Hiç kimse yapmadı sizin yaptigibiz haberi. Bolu'-da tek haber sitesi sizinkisi
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler