Türker Ateş saçını tarıyor

Türker Ateş saçını tarıyor Türker Ateş saçını tarıyor
A- A+
Reklam

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Milletvekili olarak göreve başladığından buyana Ankara’ya demir atan ve seçim bölgesi Bolu’nun yolunu adeta unuttu.

Temmuz ayında sadece 3 gün Bolu’da görülen ve bu anları da sosyal medya hesabından paylaşan Ateş, son olarak ise Muğla Milas’taki Akbelen mevkiinden objektiflere yansıdı.

Göynük’te 3 gün süren ve 70 hektarlık orman arazisinin yok olmasıyla sonuçlanan yangın felaketinin yaşandığı anlarda; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekili arkadaşlarıyla Muğla'nın Milas ilçesindeki termik santralin, bölgedeki maden faaliyetlerini genişletmek için yapılan çalışmalarını protesto eden grupla görüşmek için Akbelen'e gitti.

Türker Ateş; Bolu’nun ciğerlerinin yandığı ve Göynüklülerin yangın nedeniyle hem canları hem de malları için uykusuz 3 gün geçirdiği saatlerde Bolu’da olarak hemşerilerine destek vermek yerine Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun peşinden Akbelen’e gitti.

 CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş bu anları da “Genel Başkanımız Sayın @kilicdarogluk ile birlikte tüm itirazlara rağmen devam eden doğa katliamına 'Hayır' demek için #Akbelendeyiz. #AkbeleneDokunmayın” sözleriyle paylaştı.

Türker Ateş’in Bolu’da 3 gün süren yangın yerine Akbelen’e ziyarete gitmesi ise, Boluluların ve özellikle bölge halkının tepkisiyle karşılaştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler