Boluspor camiasını üzen kayıp

Boluspor camiasını üzen kayıp Boluspor camiasını üzen kayıp
A- A+
Reklam

Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Uğurlu’nun babası Cemalettin Uğurlu vefat etti.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’a ait Yaksan Firmasında uzun yıllardır görev yapan ve son olarak Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi olarak özellikle tesislerin yenilenmesinde gösterdiği özverili çalışmalarla takdir toplayan Bolu’nun sevilen Hilmi Uğurlu, babası Cemalettin Uğurlu’nun vefatıyla büyük üzüntü yaşadı. Vefat nedeniyle Boluspor Kulübünden de başsağlığı mesajı yayınlandı.

Merhum Cemalettin Uğurlu’nun cenazesi yarın (10.03.2023) Doğancı Köyü Merkez Camii’nde kılınacak öğle ve Cuma namazı sonrasında Doğancı Köyü Mezarlığı'na defnedilecek.

www.bolupostası.com gazetesi olarak Merhum Cemalettin Uğurlu’ya Allah’tan rahmet, değerli dostumuz Hilmi Uğurlu nezdinde Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler