Boluspor’u kötülemiş

Boluspor’u kötülemiş Boluspor’u kötülemiş
A- A+
Reklam

Boluspor’da 11 yıl belirli aralıkla başkanlık yapan Necip Çarıkçı, Boluspor’da yaşanan mali sıkıntıların baş sorumlularından biri olarak gösterilirken, hakkında ortaya atılan bir iddia ise “Bu kadar da olmaz” dedirtti.

Boluspor Başkanı Savaş Abak’ın Kulübü yaşatmak adına verdiği mücadeleyi ve içinde bulunduğu durumu en iyi bilmesi gerekn Necip Çarıkçı’nın, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın avukatını arayarak Boluspor hakkında olumsuz kelimeler kullandığı ve Bolu’ua gelmemesi için telkinde bulunduğu iddia edildi.

Ligin üç haftasında 2 puan toplayabilen Turgay Altay ile yollarını ayıran Boluspor Kulübü’nün, Süper Lig ekipleri başta olmak üzere bir çok kulübün takımın başına geçirmek için yoğun çaba sarf ettiği başarılı teknik adam Yalçın Koşukavak’la anlaşması, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın başarısı olarak spor kamuoyunda konuşulurken, bu durumdan Necip Çarıkçı’nın rahatsız olduğu ortaya çıktı.

Yalçın Koşukavak’ın Boluspor’la resmi sözleşmeyi imzalaması sonrası eski başkanlardan Necip Çarıkçı’nın Koşukavak’ın avukatını arayarak; “Ben Kulübü 9 milyon lira borç ile bıraktım. Şu anda ise Kulüp batık durumda. Size söz verdikleri transferleri yapamazlar. Niye Boluspor’a Hocaya imza attırdınız” diye telkinde bulunduğu iddia edildi.

Ortaya atılan bu iddia doğru ise 11 yıl Boluspor’a başkanlık yapmış ve bu sayede de bir çok kazanımlar elde etmiş Necip Çarıkçı’nın “ihanet” olarak nitelendirilecek böyle bir olayı nasıl yaptığı ve buna da Boluspor camiasının vereceği tepki merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler