Boluspor'un ismine yine leke getirmedi

Boluspor'un ismine yine leke getirmedi Boluspor'un ismine yine leke getirmedi
A- A+
Reklam

Göreve geldiği ilk günden bu yana bir yandan iyi bir kadro kurmak için çalışırken, diğer yandan da geçmiş dönem Kulüp Başkanları Neceip Çarıkçı ve Abdullah Abat’ın idari başarısızlıklarının yarattığı vahim mali tabloyla mücadele eden Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, bugün icra şoku yaşadı.

Bandırmaspor galibiyeti ile yakaladığı çıkışı sürdüren, taraftarın play off ve şampiyonluk hesapları yaptığı zorlu Şanlıurfaspor deplasmanı öncesi yaşanan icra şoku, Kulüp Yönetimi ve takımın moralini alt üst etti.

Böyle bir rezillik yok..!

Boluspor’un eski kalecilerinden olan Ozan Evrim Özenç, Eski Başkan Necip Çarıkçı döneminden kulüpten alacağı olan 1 milyon 709 bin lira için kulübü icraya verdi. Sabah saatlerinde icra işlemleri için kulüp tesislerine gelen futbolcunun avukatı, icra işlemlerine başlamak için hareket geçti.

Hatırlanacağı üzere; 2019 yılında Gökhan Değirmenci’nin takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Boluspor aradığı file bekçisini Antalyaspor’dan Ozan Evrim Özenç bularak tamamlamıştı. O dönem takımda fazla yer alamayan, sakatlanan kaleci yarım sezon sonunda Boluspordan ayrılmıştı.

Özenç’in yarım sezonluk 250 bin liralık alacağını Boluspor’dan 1 milyon 709 bin lira olarak almak için başlayan haciz işlemi sırasın Başkan Savaş Abak ve Futbolcunun Avukatı arasında uzun görüşmeler sırasında Ozan Evrim Özenç’in alacağından bir kuruş bile indirime gitmemesi zaman zaman tansiyonun yükselmesine neden oldu. 

Yapılan görüşmelerden netice alınmaması sonrası icra işlemini takip etmek için Kulüpte bulunan Basın Mensuplarına açıklama yapan Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, eski Başkanlar Necip Çarıkçı ve Abdullah Abat’a sitemde bulunarak “Bolu’da adamım diye dolaşmasınlar” dedi.

Abdullah Abat’ın döneminden kalan Haydaroviç’in 30 bin Euroluk borcunu, Kulübün puanının silinmemesi için 360 bin Euro olarak ödediğini ama geçmişten gelen alacakların ardı arkasının kesilmediğini söyleyen Abak, “Artık yoruldum, bıktım” sözleriyle isyan etti.

Yine ödedi, yine Boluspor’un ismine leke getirmedi..!

Ozan Evrim Özenç ile avukatı arasında yapılan görüşme sonrası alacağından bir kuruş indirim yapılmaması sonrası tekrar devreye girerek avukat ile görüşen Başkan Abak; “Boluspor’dan masa sandalye kaldırtmak bize yakışmaz” dedi ve 1 milyon lirası peşin 709 bin lirası da sezon sonu ödenmek kaydıyla icra işlemini sonlandırdı.

Varılan anlaşma sonrası yine basın mensuplarına açıklama yapan Abak; “Bunu yapanlara da yazıklar olsun. 250 bin Türk Lirasını, 1 milyon 709 bin Türk Lira olarak ödüyorum. Necip bey, ben bilançoyu az çok bilirim. Ben sadece master yaptım, senin kadar doktora yapmadım ama yazıklar olsun. Bu ödeye ödeye kaç etti. 75 milyon Türk Lirası para ödedim. Bu hariç. Bugüne kadar ödediğim para 76 milyon 700 bin Türk Lirası oldu” dedi.

Tanju Özcan aracı oldu iddiası..!

Ozan Evrim Özenç’in de o dönemde Boluspor’a transfer edilen dönemin CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök’ün oğlu kaleci Deniz Kök ile aynı anda alındığı ve bu iki transferin de Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’in makam odasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ricasıyla Abdullah abat tarafından gerçekleştirildiği ise iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler