Çelikkol MHP İl Başkanı olarak atandı

Çelikkol MHP İl Başkanı olarak atandı Çelikkol MHP İl Başkanı olarak atandı
A- A+
Reklam

Bolu kamuoyuna ilk defa Gazetemiz aracılığıyla geçtiğimiz hafta duyurduğumuz; MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak'ın Belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Bolu İl Başkanlığına Ayhan Çelikkol’un atanacağı haberi bugün resmiyet kazandı.

Çelikkol atanmasının hemen ardından yaptığı açıklamada, "İlimize ve teşkilatlarımıza aynı samimiyet ve özveri içinde birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye, ilimizi hak ettiği noktaya taşımak adına teşkilatlarımızla beraber var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 31 Mart seçimlerinde de ayırmadan, ayrışmadan herkesi kucaklayarak tüm Bolulu hemşehrimiz ile birlikte Vakti Geldi Bolu diyerek Belediyemizi hak ettiği noktaya getireceğiz.

Bu süreçte başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendiye, Teşkilatlardan sorumlu genel Başkan yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın beyefendiye, Milletvekilimiz Sayın İsmail Akgül, Belediye Başkan Adayımız Sayın İlhan Durak beyefendiye ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı mübarek olsun." dedi.

Özellikle MHP tabanının çok sevdiği bir isim olan Ayhan Çelikkol'un İl Başkanı olması memnuniyetle karşılandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler