Bolu’ya gelecek denildi, Kastamonu’ya gitti

Bolu’ya gelecek denildi, Kastamonu’ya gitti Bolu’ya gelecek denildi, Kastamonu’ya gitti
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından Belediye-Vatandaş işbirliği ile Borazanlar Mahallesi’nde yaptırılan Zübeyde Hanım Camisi’nin bugün açıklanan resmi açılışı yapılmadı.

Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada, Zübeyde Hanım Camisi’nin resmi açılış töreninin 20 Ocak Cuma günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapılacağı ilan edilmişti.

Açılışın neden iptal edildiği ya da yapılamadığına dair bir açıklama yapılmazken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın son günlerde yaptığı açıklamaların İmamoğlu’nun tepkisini çektiği ve bu yüzden açılışa gelmediği iddia ediliyor.

Zamanlama olarak bakıldığında İmamoğlu, Anadolu turuna bugün çıkarken Bolu programının son dakikada iptal edildiği ve Bolu yerine Kastamonu programının yapıldığı ifade ediliyor.

Önümüzdeki haftalarda da benzer ziyaretlerini sürdürecek İmamoğlu’nun Kastamonu’nun ardından Sivas’a gitmesi bekleniyor. İmamoğlu’nun Malatya, Erzurum, Erzincan, Ordu, Tokat gibi İstanbul’da yoğun nüfusu olan illere de gitmesi de planlanıyor. İmamoğlu, Karabük, Artvin, Giresun, Hakkari gibi illerde de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle kardeş belediye olan ilçelere gidip ortak yatırımları da yerinde inceleyecek. 

Bolu Belediyesi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 20 Ocak Cuma (bugün) Bolu’ya geleceği açıklanmasına karşılık, önümüzdeki günlerde de bolu programının olmadığı ifade ediliyor.

İmamoğlu ile Başkan Özcan’ın; özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik Özcan’ın ulusal basında çıkan açıklamaları nedeniyle aralarının açık olduğu iddia ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler