“Bolu’ya layık gördüğünüz bu mu?”

“Bolu’ya layık gördüğünüz bu mu?” “Bolu’ya layık gördüğünüz bu mu?”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Meclisi’nin AK Partili Üyesi Nurettin Ulutürk; 5 sene öncesi içi de dışı gibi yeşil olan Bolu’nun, Tanju Özcan’ın Belediye Başkanlığı ile birlikte bu görüntüsünden eser kalmadığını söyledi.

Alaaddin Yılmaz döneminde Bolu’nun Çaydurt’tan başlayarak Dağkent’e kadar olan D-100 orta refüjünün ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarının yapıldığını ve kurulan otomatik sulama sistemleriyle bakımlarının yapıldığına dikkat çeken Ulutürk, Tanju Özcan ve ekibinin, mevcut var olan otomatik sulama sistemlerini bile çalıştıramadıklarını belirtti.

D-100 Karayolunu kullanarak Bolu’ya şehir dışından gelen insanların Bolu için ilk izlenim noktası olan orta ve yan yollardaki refüjlerdeki yeşilden eser kalmadığını ve bakımsızlıktan kuruduğunu söyleyen AK Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Nurettin Ulutürk; “Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 5 yılı sonunda ne yazık ki Bolu’muz; Yeşil Bolu’dan, Sarı Bolu’ya dönüştü. Şehir dışından ilimize gelen insanlar, ilk olarak D-100’deki bu çirkin görüntüyle karşılaşıyorlar. Sadece refüjler mi? Kavşaklardaki yeşilliklerin durumu da içler acısı. Bakım yok. Sulama yok. Mahalle aralarındaki parklarda da yeşilden eser kalmadı. Ya yeşil alanlara bina kondurdular ya da bakımsızlıktan yeşili yok ettiler. Atatürk Orman Parkı’nı Belediye Başkanımız Tanju Özcan Bey neden görmüyor? 5 yıldır oradaki çalışma neden bitmez? Ana caddelerimizde Alaaddin Yılmaz döneminde dikilen ağaçlar ise birer birer ya kuruyor ya da kesiliyor. Yıllardır Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a; kendi siyasi istikbalin için Bolu’nun geleceğiyle oyna diye yıllardır çağrıda bulunuyoruz. Ama o ise kendi siyasi geleceği için Bolu’ya bir 5 yıl kaybettirdi. Bırakın yeni bir şeyi yapmayı, eskiye de sahip çıkamadı. Bolu’ya layık gördüğü bu mu? Kendisini hiç değilse kalan son 7 ayında Bolu’nun sorunlarıyla ilgilenmeye davet ediyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler