Valiler Kararnamesindeki Bolulular ve yolu Bolu’dan geçenler

Valiler Kararnamesindeki Bolulular ve yolu Bolu’dan geçenler Valiler Kararnamesindeki Bolulular ve yolu Bolu’dan geçenler
A- A+
Reklam

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 57 ile yeni vali ataması yapıldı. 

Açıklanan Kararnamede ise Bolulu olan ve Bolu’da görev yapmış isimler dikkat çekiyor.

Kararname ile Bolu Valiliğinde beklenildiği gibi değişiklik olmazken, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolululara başarılı hizmetlerini sürdürmeye devam edecek.

Tek Bolulu Vali Ali Fidan

Kararnamede Vali olarak atanan 57 isim arasında sadece 1 hemşerimiz bulunuyor. 2013-2015 İller İdaresi Genel Müdürü, 2015-2016 Düzce Valisi, 2016 yılında Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığı ve şuan merkez valisi olan Geredeli hemşerimiz Ali Fidan, Kararname ile Nevşehir Valisi olarak atandı.

Bolu’da Kaymakamlık yapmış 3 isim Vali oldu

Buna karşılık Kaymakamlık görevlerini ilçelerimizde yapmaları sebebiyle Bolu Halkının tanıdığı 3 isim de Vali olarak Kararnamede yer aldı. 

Gerede ilçesinde 2016-2020 yılları arasında kaymakamlık yapan Cengiz Ünsal Artvin Valisi, KIbrıscık Kaymakam Adaylığı görevinde bulunmuş Avni Çakır Muş Valisi, Göynük Kaymakamlığı görevinde bulunmuş Muammer Erol da Ordu Valiliği görevlerine Kararname ile getirildiler.

Düzceli 3 isim Vali oldu

Öte yandan komşu ve kardeş ilimiz Düzce doğumlu 3 isim de Valiler Kararnamesinde yer aldılar. Buna göre Trabzon Valisi olarak atanan Aziz Yıldırım, Balıkesir Valisi olarak atanan İsmail Ustaoğlu ve Malatya Valisi olarak atanan Ersin Yazıcı da Düzceli 3 Vali olarak Kararnamede yer aldılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Barış Mallıoğlu (9 ay önce)
    Ekrem Canalp'-da Bolu / Dörtdivan'-lı Batman valisidir. BİLGİNİZ OLSUN. Yani şu an görevde olan Bolu'-lu (DÖRTDİVAN'-lı) bir valimiz de var UNUTMAYALIM.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler