Tepecik Muhtarı Çetin’den şok iddialar..!

Tepecik Muhtarı Çetin’den şok iddialar..! Tepecik Muhtarı Çetin’den şok iddialar..!
A- A+
Reklam

Mudurnu Yolu Tepecik Mahallesinde 4 okulun an yana bulunduğu güzergahta araçların hızlı seyretmesi nedeniyle yaşanan kazaların önüne geçmek için 4 yıldır verdiği mücadelenin sonunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından oyalandığını ve bu süre zarfında da Belediye Başkan Yardımcısı tarafından tehdit edildiğini, bir Belediye Meclisi Üyesinin de Mahalleye yapılacak hizmetleri engellediğini söyleyen Tepecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, çok önemli iddialarda bulundu.

Göreve gelir gelmez mahallerde “Ben yaptım oldu” mantığı ile yapmaya çalıştığı hizmetler nedeniyle Muhtarlarla karşı karşıya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ve ekibine bu sefer de Tepecik Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin isyan etti.

Okullar bölgesi adlandırılan ve 4 okulun bir arada olduğu Mudurnu yolundaki bölgede yaşanan kazaların önüne geçmek için 4 yıldır mücadele verdiğini ve bu süre zarfında başından geçenleri Mahalle Halkına sosyal medya hesabından anlatan Tepecik Muhtarı Mehmet Çetin; hem tehdit edildiğini hem de bir Belediye Meclisi Üyesi tarafından Mahallesine yapılmak istenilen hizmetlerin engellendiğini iddia etti.

Sosyal Medyadan Mahallelisine seslendi

Yolda kazaların önüne geçmek için 4 yıldır verdiği mücadeleyi sosyal medya hesabından aktaran Çetin;

“Saygıdeğer komşular;

4 okulumuzun yer aldığı ve okullar bölgesi olarak adlandırılan bölgede maalesef araçlar çok hızlı ve çocuklarımızın can güvenliği bulunmamaktadır. Konu Bolu Belediyesi, Bolu Valiliği, Karayolları ve Emniyet Müdürlüğü ile defalarca kez görüşülmüştür. 

Eski Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu'na konu arz edilmiş ve çözümü için talimat vermiştir. Bolu Valiliği, Karayolları ve Emniyet Müdürlüğü çözüm için destek verseler de yapılan protokol gereği üst yapı çalışmaları Bolu Belediyesine devredildiği için çalışma Bolu Belediyesi tarafından yapılması gerekmektedir. 

Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan ile görüşülmüş ancak çözüm bulunamamıştır. Başkan bey farklı bir şey düşündüğünü ifade etmiştir ve 4 yıldır düşünmektedir.

Bolu Belediyesinden maaş alan ve görevi Bolu halkına hizmet etmek olan Belediye Başkan Yardımcısı taleplerimize çözüm bulmak yerine, halkın oylarıyla seçilmiş bir muhtarı tehdit etmeye kalkışmış, mahallemizde devam eden çalışmaları ise durdurarak aklınca cezalandırmaya çalışmaktadır.

Daha önce programa aldırdığım birçok çalışma Belediye Meclis Üyesi tarafından ya engellendi ya da iptal ettirildi. Kuran kursu kavşağında muhtarlık olarak ışık kararı çıkarttırmama rağmen 2 yıl boyunca Bolu Belediyesi komisyon kararını uygulamadı. Ve çıkıp nasıl engelledim diye de kahvehanelerde böbürlenerek anlatıldı. Konuya çözüm üretilmediği için İçişleri Bakanlığına, Bolu Belediyesinin bu tavrını şikayet ettim. Bolu Belediyesinin cevabını aynen siz değerli komşularımızın takdirlerine sunuyorum.

''192358 NOLU TALEBİNİZE İSTİNADEN İLGİLİ YAZIDA TEPECİK MAHALLESİ EDS (ELEKTRONİK DENETLEME SİSTEMİ) MECLİS KARARI İLE BELİRLENMİŞ NOKTALARA YERLEŞTİRİLMİŞ OLUP, TALEP EDİLEN NOKTALARA UYGULAMA YAPILMA İMKANI BULUNMAMAKTADIR. BİLGİLERİNİZE SUNARIZ. 02.08.2023

BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI''

Şimdi merak ediyor ve soruyorum..

Bakanlık, Valilik, Emniyet müdürlüğü ve karayolları çözüm için uygun olacağını söyleyip destek verirken Bolu Belediyesi neden hayır diyor?

4 yıldır Başkan Bey hala ne düşünmektedir?

Daha önce olduğu gibi yine birileri engel mi oluyor?

Bir Başkan Yardımcısı çözüm üretmek yerine Muhtarı tehdit ederek, Muhtar ya da Muhtarlar sindirilmeye veya susturulmaya mı çalışılıyor?

Siyasi hırslarınız veya sizin desteklediğiniz muhtar adayı kazanamadığı için şahsım veya mahallem cezalandırılıyor mu?

Takdir siz değerli komşularımızındır!!!

Saygılarımla...” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler