“Bu çirkin siyasetten vazgeçsinler”

“Bu çirkin siyasetten vazgeçsinler” “Bu çirkin siyasetten vazgeçsinler”
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan’ın dün gerçekleştirdiği Proje Tanıtım Toplantısında Bolu Halkı ile paylaştığı “Bolu Evi” Projesin üzerindeki tartışmalar sürüyor.

Bolu’dan Ankara’daki hastanelere tedavi amaçlı giden Boluluların konaklayacakları bir “Bolu Evi” yapacaklarını ve buna da seçildiği takdirde AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı hemşerimiz Veysel Tiryaki’nin de destek verme sözü verdiğini açıklayan Özcan’ı hatırlanacağı üzere bugün açıklama yapan Tiryaki yalanladı.

Bunun üzerine kamuoyuna bir açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, Veysel Tiryaki’nin desteği olmasa da Ankara’da Boluluların yaşadığı mağduriyeti sona erdirecek “Bolu Evi” Projesini yapacağını açıkladı.

Bolulu bazı sözde siyasetçilerin Tiryaki’yi aradıklarını ve kendisinin de bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığını iddia eden Özcan’ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde;

“Bolu’dan Ankara’da bulunan hastanelere tedavi amaçlı giden hastalarımızın ve onların refakatçilerinin mağduriyetlerini çözmek ve hem konaklayabilecekleri hem de sosyal tesislerinden faydalanabilecekleri ‘Bolu Evi’ Projemiz anlaşılıyor ki tüm Bolu Halkını heyecanlandırmasına rağmen birilerini de korkutmuş. Tüm adayların projelerinde olması gereken, tüm Boluluların sahip çıkması gereken ve son derece ihtiyaç olan böyle bir projeye, siyasi hırslar sebebiyle bazıları karşı çıkar hale gelmişler. 

Ben bu projeyi oluşturmadan önce, geçmiş dönemde bakan yardımcılığı yapmış, Altındağ İlçesi’nde eski dönemlerde Belediye Başkanlığı yapmış ve şu an yine Altındağ Belediye Başkan Adayı olan Bolulu hemşerimiz Veysel Tiryaki’yi bizzat cep telefonundan aradım. Altındağ’dan seçilmesi ve belediye başkanı olması halinde böyle bir projeye destek olup olamayacağını sordum. Kendisi de bu projeden son derece memnun olduğunu dile getirerek, Boluluların faydalanacağı böyle bir projeye seve seve destek vereceğini söylemiştir.   

Ancak anlaşılıyor ki, sözde Bolulu bazı siyasetçiler Veysel Tiryaki’yi arayarak “Sen nasıl Tanju Özcan’ın böyle bir projesine destek verirsin” diye telkinlerde bulunmuşlar. Bu telkinler sonucu da Veysel Bey böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakılmıştır. 

Ancak, tüm Bolulu vatandaşlarımız bilsin ki, biz bu projemizi o veya bu şekilde hizmete sokacağız. Tedavi amacıyla Ankara’da bulunmak zorunda olan ne bir hastamızı ne de onların yakınlarını mağdur etmeyeceğiz. Bu projeyi hayata geçirmek Bolu Belediyesi gibi güçlü bir belediye için çok zor değil. Biz sadece, bu projeye siyasi ayrım gütmeden Bolulu bir hemşerimizin de katkı vermesini istemiştik. 

Artık Bolu için, Bolu’nun yararına olacak tüm projeler için, diğer partilerin de bu çirkin siyasetten vazgeçmesi gerektiğini düşünmekteyim. Tüm Bolulular şunu bilsin ki; ben Tanju Özcan olarak, onun projesiymiş, bunun projesiymiş bakmadan, her bir siyasi partinin Bolu için yararlı olacağını düşündüğüm projelerini hayata geçirmekten mutluluk duyarım. 

Sayın Veysel Tiryaki’nin böyle bir açıklama yapmasından dolayı üzüntü duydum ama ben bir Bolulu olarak yine bir Bolulu hemşerimiz Veysel Bey’e seçimlerde başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin. Uzayan kol bizden olsun. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler