Özcan’ın sağ kolunu A Takımına alan Demirkol’a tepki

Özcan’ın sağ kolunu A Takımına alan Demirkol’a tepki Özcan’ın sağ kolunu A Takımına alan Demirkol’a tepki
A- A+
Reklam

2019 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Başkan Yardımcılığı görevini yürütmesi dışında Sebenli olması nedeniyle de en güvendiği isimler arasında yer alan İsa Özcan’ın AK Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Aday listesinde yer alması, Bolu Belediye Personelini huzursuz etti.

2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’in listesinden Belediye Meclisi olan isimlerin hepsinin liste dışı kalırken, CHP’nin o seçimdeki Adayı Tanju Özcan’ın seçimi kazanması için yoğun bir çalışma yaptığı iddia edilen İsa Özcan’ın AK Parti’nin kontenjan adayı olması AK Partililerce de tepkiyle karşılandı.

2019 seçimlerinde CHP’nin adayı Tanju Özcan’ın seçimi kazanması için yoğun bir çalışma içinde olduğu, hatta Belediye personelinin birçoğunu da özel sohbetlerinde “Tanju Özcan’a” oy atmaları yönünde baskı yaptığı iddia edilen İsa Özcan, hatırlanacağı üzere tüm bu iddiaları doğrularcasına CHP’li Özcan seçimi kazandığında da Belediye Başkan Yardımcılığı koltuğunu korumuştu.

Gazetemizi arayan çok sayıda Belediye Personeli ise İsa Özcan’ın AK Parti listesinde yer almasına tepki gösterdiler. 2019 Seçimlerinde dönemin AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’e destek oldukları için çok sayıda arkadaşlarının işten atılmasına ve yine Belediyede çalışan AK Parti sempatizanı isimlerin de Belediye Başkanı Tanju Özcan’a liste halinde İsa Özcan tarafından verildiğini iddia eden Belediye Personeli, bu yüzden de çok sayıda AK Parti sempatizanı ve Fatih Metin destekçilerinin Belediyede sürgüne yollandığını iddia ettiler.

AK Parti sempatizanı Bolu Belediyesi çalışanları geçmişe dönük İsa Özcan’a tepki gösterirken, yine Tanju Özcan destekçisi ya da Tanju Özcan döneminde işe giren Belediye Personeli de 2019 seçimleri sonrası AK Partili olduğu iddiasıyla zor günler yaşayan ya da işinden olan Belediye personeliyle aynı kaderi yaşamak istemedikleri için AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un A Takımında yer alan İsa Özcan’a temkinli yaklaşıyorlar.

Birçok Belediye çalışanının da İsa Özcan’a yönelik tepkilerini içeren mesajları da AK Partili yöneticilerle paylaştıkları öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler