Emeklilere müjdelerini açıkladı

Emeklilere müjdelerini açıkladı Emeklilere müjdelerini açıkladı
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, Proje Tanıtım Toplantısında emekliler için planladığı 2 büyük müjdesini açıkladı.  

Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, önceki gün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak emekliler için “Proje tanıtım toplantısında Emekli vatandaşlarımıza 2 müjdem olacak” sözleriyle duyuruda bulunmuştu. Özcan, bahsettiği müjdelerini düzenlediği proje toplantısının başında “emekliler muhakkak dinlesin” diyerek, şartları tutan emeklilere ayda 2 bin liraya kadar destek ve su parasında yüzde 50 indirim olarak açıkladı. 

Özcan, paralı işlerde hesabını yapmadan vaatte bulunmayacağını ifade ederek, “Paralı işlerde hesabımı yapmadan vaatte bulunmam. Emekli gerçekten zor durumda. Yatağa aç giriyor emekli. Biz buna duyarsız kalamayız. 2 müjdeyi iyi dinleyin. Şartları tutan emeklileri ayda 2 bin liraya kadar gelir desteği vereceğiz belediye olarak. Yine aynı şekilde su parasını da yüzde 50 indirimi alacağız. Bunun sözünü bura veriyorum” dedi. 

Emeklilerin zor durumda olduğunu söyleyen ve Ankara’ya çağrı yapan Özcan, “İnşallah Ankara’dakiler de duyarda emeklilerin çaresizliğini, zor durumunu görürler. Bir şeyler yapmaya kalkarlar. Yoksa emekli bu seçimde tersini çok fena gösterecek" şeklinde konuştu. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • ramiz syn (1 ay önce)
    ne yani emeklileri 2000 tl ile mi kandıracağını düşünüyor eğer o kadar düştülerse yazık
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler