Çorumlular üzerinden algı ve yalan operasyonu

Çorumlular üzerinden algı ve yalan operasyonu Çorumlular üzerinden algı ve yalan operasyonu
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un basın ekibi tarafından servis edilen “Çorumlular Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Çorumlular Buluşması” organizasyonunun algı operasyonu olduğu ortaya çıktı.

Çorumlular Derneği tarafından düzenlenen bir geceye neden sadece AK Partililerin davet edildiği ve AK Parti’nin Adayı Demirkol’a açık destek verip vermediklerini sorduğumuz Çorumlular Derneği Başkanı Hakkı Dişli, yemeğin AK Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Adayı  ve Çorumlu İş İnsanı Alaattin Karakaş tarafından “Aday Tanıtım Toplantısı” olarak düzenlendiğini söyledi.

Çorumlular Derneği tarafından bu organizasyonu gerçekleştirmediklerini özellikle vurgulayan Dişli, tüm siyasi partilere ve adaylara eşit mesafede olduklarını söyledi.

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’un basın ekibi tarafından servis edilen haber metnindeki; “Öncelikle Tosya- İskilip yolunun bitmesini istiyoruz. Hemşehrilerimizin temsilcisi olarak Alaattin Karakaş’ı belediye meclisinde görmek istiyoruz. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’da bizim, tüm Çorumluların ve tüm Boluluların belediye başkanı olacak" dedi ve hemşehrilerinin desteklerini istedi” ifadesinin de kendisi tarafından kesinlikle kullanılmadığını belirten Dişli, konuşmasının kaydının da elinde olduğunu ifade etti.

Ulaştırma Bakan Yardımcısı, Çorum Milletvekilleri, AK Parti Çorum İl Başkanı gibi AK Parti’nin önemli isimlerinin katıldığı bu organizasyonun ev sahibinin AK Parti Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Alaattin Karakaş olduğunu söyleyen Çorumlular Derneği Başkanı Hakkı Dişli, “Ben konuşmamda Çorum-İskilip yolundan bahsettim ve bitirilmesi talebinde bulundum. Ve devamında da AK Parti’den Meclis Üyesi Adayı olan hemşerimiz Alaattin Karakaş’ı tebrik ederek, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’a sadece başarılar diledim” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler