Bu çocuklar madalya canavarı

Bu çocuklar madalya canavarı Bu çocuklar madalya canavarı
A- A+

Bulgaristan’ın Sofya şehrinde düzenlenen Trambolin Cimnastik Dünya Şampiyonasında Bolumuzdan katılarak Milli Formamızı terleten sporcularımız ve Hocamız büyük bir başarıya imza attı.

Bireyselde 1 altın, senkronda 2 gümüş ve 2 Dünya ikinciliği kazanan Bolulu sporcularımız Türkiye’nin ve Bolu’nun gurur oldular. 

Milli Antrenörümüz Mehmet Caner Güzeltürk’ün eğitmenliğindeki sporcularımızdan; 11-12 yaş gurubunda altın madalya alan Sinan Cankurt, Dünya Şampiyonu olarak Bulgaristan’da kürsüye çıktı ve göndere Türk Bayrağını çektirerek, İstiklal Marşımızı okuttu.

Yine 13-14 yaş gurubunda gümüş madalya kazanarak senkronda Dünya ikincisi olan Batuhan Meriç Mamur ve Sinan Cankurt, 15-16 yaş gurubunda gümüş madalya kazanarak yine Dünya ikincisi olan Emir Öztürk ve Fahreddin Duman madalya aldılar.

Resim Altı:  Milli sporcumuz Sinan Cankurt; Trampolin Cimnastik Dünya Yaş Grupları Şampiyonası 11-12 yaş erkek kategorisinde 52.040 puanla 1. olarak altın madalya kazandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler