Caddemize dokunmayın..!

Caddemize dokunmayın..! Caddemize dokunmayın..!
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi yenileme çalışmaları başlatılacağı açıklandı. 

Bugüne kadar başladığı hiçbir projeyi bitirememesi, bitirdikleri projelerin de vatandaşa eziyete dönüşmesiyle ünlenen Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İzzet Baysal Caddesi’nin yenileme çalışmasının yapılacağının açıklanması, Bolu Halkını endişeye sevk etti.

Bilindiği üzere kamuoyundan gelen tepkilere rağmen Fen İşleri Müdürlüğü Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlemeye gitmiş ve iş bitince trafik olarak Cadde felç olmuştu.

Hız kesmeden çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü, İzzet Baysal Caddesi’nde kaldırım çalışmasına başlarken, ardından da süs havuzlarını molozlarla kapattı. Fen İşleri Müdürlüğü, yapılacak çalışmayı 2023 yılının bahar ayında bitireceklerini de ilan etti.

Göreve gelene kadar yapılacak her çalışmada Bolu Halkının fikrini ve olurunu alacağını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzzet Baysal Caddesi’nde yapacağı düzenleme için daha önceden kamuoyunun nabzını tutmadığı gibi, Mimarlar Odası başta olmak üzere STK’lardan da ne kadar katkı istediği de bilinmiyor.

Beşkavaklar Mahallesi’ndeki iki göbeği iki yıldır bitirip hizmete sokamayan, Askerlik Şubesi önünde yaptığı göbekle de akıl ve mantık sınırlarını zorlayan Fen İşleri Müdürlüğü’nden Bolu Halkı adına ricada bulunuyoruz; “Lütfen Caddemize dokunmayın”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Kenan Yıldız (1 yıl önce)
    Şehri imar ederken, nesli ihya etmeyi ihmal ederseniz- İhmal ettiğiniz nesil, imar ettiğiniz şehri TAHRİP eder. -Turgut Cansever-
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Yıldız (1 yıl önce)
    Şehri imar ederken, nesli ihya etmeyi ihmal ederseniz- İhmal ettiğiniz nesil, imar ettiğiniz şehri TAHRİP eder. -Turgut Cansever-
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler