Halka rağmen yapınca olmuyor

Halka rağmen yapınca olmuyor Halka rağmen yapınca olmuyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından Tepecik Mahallesine yapılan Sümer-Tepecik Pazar Yeri, boş duruyor.

Pazar yerinin kurulacak alanının yanlış seçilmesi ne deniyle ne Mahalle sakinlerinin nede esnafın yeni Pazar yerine girmek istememesi, böylesi ciddi bir yatırımın daha kullanılmadan atıl duruma düşmesine neden oldu.

Her hafta Cumartesi günleri kurulan mevut Sümer Pazarı’nın Mahalle içerisinde yola kurulmasının yarattığı sıkıntıları daha modern bir semt pazarı kurarak ortadan kaldırmayı hedefleyen Bolu Belediyesi, Pazar yerini yanlış seçince ne Mahalle sakinlerinin ne de esnafın talebini karşılayamadı.

Yeni kurulan Pazar yerinin yer bulunamadığı için Sümer Mahallesi’nde kaldırılarak Tepecik Mahallesine kurulacak olması zaten tepkiyle karşılanırken, bir de kurulan Pazar yerinin Tepecik Mahallesi ile Seyit Mahallesi sınırına kurulması, tepkiye neden oldu.

Sümer Mahallesi sakinleri için uzaklık olarak Bahçelievler ve Bolu Pazarından hiçbir farkı kalmayan yeni yapılan Sümer-Tepecik Pazar Yeri, Tepecik Mahallesi sakinlerinden de tam not alamadı. Nüfus olarak en az yoğunluğun yaşandığı Tepecik Mahallesi’nin en üç noktasında kurulan Sümer-Tepecik Pazar Yeri, bir aydır boş duruyor.

Sümer-Tepecik Pazar Yeri’nin kurulduğu alan ile ilgili olarak gerek mahalle sakinlerinin gerekse de esnafın uyarılarına kulak tıkayarak, başka yer yok bahanesinin arkasına saklanan Bolu Belediyesi’nin esnaf ve vatandaşları memnun edeceği nasıl bir formül bulacağı merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler