Hani Oxford olacaktı?

Hani Oxford olacaktı? Hani Oxford olacaktı?
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi yenileme çalışmaları başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü proje kapsamında kaldırımlar sökülüp yenileniyor. Bankalar önünde bulunan havuzlar ise kapatılıyor. 

Bankalar önünde ki havuzların kaldırıldığı yeni projede farklı oturma alanları oluşturuldu. Aydınlatma sisteminin de tamamen değişeceği projede Kent Meydanında da birçok değişikliğe gidiliyor. Projenin kış aylarına kadar bitirilmesi zor görünse de 2023 yılının bahar aylarında projenin tamamlanması hedefleniyor.

Buna karşılık Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, 29 Mart Yerel Seçimleri öncesi yayınladığı seçim beyannamesinde en havalı ve en dikkat çekici vaatleri arasında olan İzzet Baysal Caddesi’ni, Londra’daki meşhur Oxford Caddesi gibi yapacağı seçim vaadi ise bu proje hayata geçirilirse, geçekleşemeyecek.

Özcan seçim beyannamesinde İzzet Baysal Caddesi’ni, Oxford Caddesi gibi yapacağı sözünü vererek, Bolu Halkından oy istemişti. Bolu Halkı da Başkan Özcan’ın seçim beyannamesindeki sözlerini yerine getirmesi için kendisine yetki vererek Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtmuştu.

Oxford Caddesi vaadiyle Bolu Halkından yetki alan Özcan ise şimdi bambaşka bir projeyi hayata geçiriyor. Dünyadaki hangi önemli caddelerinden esinlendiği ya da hangi önemli isim tarafından projesinin çizildiği bilinmeyen İzzet Baysal Caddesi’nde yapılacak yeni düzenleme şimdiden tartışmaları da beraberinde getirdi.

Özcan’ın vaadi olan Oxford Caddesi ise; 1.9 kilometre uzunluğa sahip olup; dünyanın önemli markalarının bulunduğu 458 mağazası ve trafik yoğunluğu ile tanınıyor.  

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler