Bu maçın izahı yok..!

Bu maçın izahı yok..! Bu maçın izahı yok..!
A- A+
Reklam

Boluspor karşılaşmaya; Çağlar, Tugay, Gökhan Karadeniz, Naby, Onur, Landel, Hakan, Balde, Furkan, Bülent ve Melih 11’yle çıktı.

Altınorduspor ise; Ali Emre, Volkan, Ali Dere, Rıdvan, Erdi, Kubilay, Muzaffer, Safa, Kürşat, Ahmet İlhan ve Ahmet Dereli 11’yle sahadaki yerini aldı.

Geçen hafta Gençlerbirliğispor karşısında alınan yenilgi sonrası Altınorduspo maçına mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Boluspor, tribünlerin de desteğini alarak karşılaşmaya başladı.

Maçta; hakem Furkan Aksuoğlu orta hakem, Oğuz Terzi ve Nurettin Dinçer Demir de yardımcı hakem olarak görev aldılar.

Karşılaşmada protokol tribününde Vali Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkan Vekili Cemil Akay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, Eski Başkanlardan Yener Bandakçıoğlu ve Emin Semercioğlu Bolusporu desteklemek için Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ile birlikte yerlerini aldılar.

Geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da Boluspor taraftarı Maraton tribünün büyük bir kısmını doldururken, Kapalı tribün ise tamamen doluydu.

Dakika 7: İlk dakikalarda Altınorduspor daha topa hâkim olan taraf olurken ilk tehlikeli atak da rakip takımdan geldi. Ceza sahamız içinde topla buluşan Ahmet Dereli’nin şutunda top yan ağlarda kaldı.

Dakika 29: Rakip ceza sahasında rakibinden kurtularak kaleciyle karşı karşıya kalan Furkan'ın faul yaptığını belirten Hakem Hakem Furkan Aksuoğlu, önemli bir pozisyonu engellemiş oldu. 

Dakika 36: Hakan Bilgiç ceza sahasının dışında kaptığı topta uzak mesafede olmasa vurduğu müthiş şut, rakip filelerle buluştu. GOL (1-0)

Dakika 45: Kürşat Sürmeli'nin kalemize gönderdiği sert şut, az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın sonuna 1 dakika ilave edilirken, kalan dakikada da her iki takım gol atamadı ve ilk yarı takımımız Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İKİNCİ YARI

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da ilk yarıya başladıkları 11'lerle çıktılar.

Dakika 54: Tribünlerin de desteğini alarak ikinci yarıya başlayan Boluspor ilk dakikalarda daha çok atak yapan taraf oldu. Bu dakikalarda Gökhan Karadeniz'in ceza sahasının solundan vurduğu şutta top az farkla auta çıktı.

Dakika 58: Rakip takımda Kürşat Sürmeli yerine Şeref Özcan oyuna girdi. Böylelikle karşılaşmadaki ilk değişiklik rakipten geldi.

Dakika 61: Ani gelişen atağımızda Melih'in müsait durumda Balde'yi topla buluşturmasına son anda araya giren rakip defans oyuncuları müsaade etmedi ve topu son anda kornere attılar.

Dakika 63: Takımımızda Furkan Demir'in sakatlanması sonrası yerini Burak Asan'a bıraktı.

Dakika 66: Altınorduspor'da Metehan Yılmaz'ın yerine Muzaffer Kocaer oyuna girdi.

Dakika 69: Safa'nın ortasında kalecimiz Çağlar'dan dönen top Ahmet İlhan'ın önünde kaldı. Ahmet İlhan'ın müsait pozisyondaki vuruşu üstten auta gitti. Rakibin ikinci yarıda yakaladığı en önemli pozisyondan Ahmet İlhan yararlanamadı.

Dakika 72: Boluspor'da Melih Okutan'ın yerine Bregu oyuna girdi. Bu değişiklikle takımımız oyuna başladığı iki kanat forvetini de oyundan çıkartmış oldu.

Dakika 74: Karşılaşmanın ilk sarı kartını kaptanımız Gökhan Karadeniz gördü.

Dakika 75: Gökhan Karadeniz'in ortasında topla rakip ceza hası içerisinde Landel yerde kaldı. Hakem Furkan Aksuoğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Balde topu dışarı attı. 

Dakika 78: Gökhan Karadeniz'in pasında bomboş durumda topla buluşan Balde'nin vuruşunda top auta kaçtı. Penaltı atışından sonra bir yüzde yüzlük gol pozisyonunu daha Balde kaçırdı.

Dakika 80: Altınordu'da; Ali Dere'nin yerine Emircan, Safa'nın yerine Yusuf Can ve Ahmet Dereli'nin yerine de Bertuğ oyuna girdi. 

Dakika 83: Altınorduspor takımından Rıdvan Koçak sarı kart gördü.

Dakika 85: Oyuncumuz Onur'un topa elle etmediği şeklinde yapılan itirazlar sonrası yapılan VAR incelemesi sonrası hakem Furkan Aksuoğlu penaltı noktasını gösterdi. Ahmet İlhan penaltı atışını kullandı ve şutu gol oldu. 1-1

Dakika 86: Takımımızda; Balde'nin yerine Ozan, Gökhan Karadeniz'in yerine Gökhan Alsan oyuna girdi.

Dakika 88: Kullandığımız köşe vuruşu sonrası Gökhan Alsan'ın çevirdiği topa rakip Altınordulu Kubilay'ın topa elle müdahale ettiği yönünde futbolcularımızın itirazı sonrası VAR Hakemi Erkan Engin'in yaptığı inceleme sonrası Hakem Furkan Aksuoğlu penaltı kararı verdi. Rakip oyuncu Kubilay bu pozisyon sonrası sarı kart gördü. Bregu'nun kullandığı atışı kaleci Ali Emre çıkardı. İkinci penaltı vuruşundan Bregu ile yararlanamayarak, öne geçme fırsatını kaçırdık.

Dakika 90: Karşılaşmanın sonuna Hakem Furkan Aksuoğlu 7 dakika ilave etti. 

Dakika 90+6: Ceza sahası içinde oyuncumuz Olera'nın yaptığı faul sonrası Şeref yerde kaldı. Hakem Penaltı noktasını gösterdi. Ahmet İlhan'ın penaltı vuruşunu kalecimiz Çağlar topu kurtardı ve eşitliğin bozulmasına izin vermedi

Dakika 90+7: Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi. İki penaltı ve bir yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamadığımız maçta Çağlar'ın uzatmada kurtardığı penaltıyla 1-1'lik beraberlikle ayrıldık.

Karşılaşma sonrası Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar, maçın hakemlerine uzun süre serzenişte bulundu. Boluspor sahasında oynadığı bu müsabakadan bir puanla ayrılmış oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler