CHP gençliğinde kan değişimi yaşandı

CHP gençliğinde kan değişimi yaşandı CHP gençliğinde kan değişimi yaşandı
A- A+

Bolu’da, Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Öksüz oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimi gerçekleştirildi. CHP İl binasında yapılan seçimde tek aday olan Mehmet Öksüz, yeni İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.


Gençlik Kollarında yaşanan değişim sonrası açıklama yapan CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz; "CHP İl Gençlik Kolları Kongremize katılarak oyumu kullandım. Mehmet Öksüz, partimizin il başkanı olarak göreve seçildi.  Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum. Önceki Dönem İl Başkanımız Çağdaş Özkan’a verdiği ekmeklerden dolayı çok teşekkür ederim. Birlikte daha güçlü bir CHP için çalışmaya devam edeceğiz!" dedi.


Birliktelik vurgusu yaparak yeni Başkan Özsüz'ü kutlayan CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç da yayınladığı tebrik mesajında; "Bugün Gerçekleşen İl Gençlik Kolları 17. Olağan Kongresi yapıldı. Bu süreçte gençlerimizin enerjisi ve katılımı bizleri çok mutlu etti. Mehmet Öksüz kardeşimiz, İl Gençlik Kolları başkanlığına seçildi. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum! Birlikte daha güçlü bir gelecek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Mehmet Öksüz, Burak Meşeoğlu, Burak Şahin, Dilay Alın, Emir Taşkaya, Onat Can Timür, Berfin Tekinalp, Başar Nazım Yıkılmaz, Can Özcan, Naile Şevval Yöndem, Doğa Gürkan, Ceyda Orhan, Uygar Özkan, Can Çenesiz, Ufuk Türker
KURULTAY DELEGELERİ 
Tahsin Mert Karagöz, Çağdaş Özkan, Mehmet Öksüz

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler