CHP’den atılmasını en ağır şekilde hissetti

CHP’den atılmasını en ağır şekilde hissetti CHP’den atılmasını en ağır şekilde hissetti
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’nin gayrimenkullerini değerinin çok altında rakamlarla bir bir elden çıkararak ekonomik anlamda gününü kurtarmaya devam eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Karacasu yolundaki yaklaşık 23 bin metrekare 10 kat imarlı arsayı 30 yıllığına kiraya vermesine bu sefer Bolu Belediyesi Meclis Üyeleri karşı çıktı.

Dün akşam gerçekleşen Meclis toplantısında gündeme gelen konu üzerine yapılan oylamada Cumhur İttifakı Mensubu AK Partili ve MHP’li Meclis Üyeleri ile birlikte Tanju Özcan tarafından yapılmak istenilen kiralamayı doğru bulmayan CHP’li Meclis Üyeleri Feridun Yılmaz ve İlkay Bayrak ile İYİ Partili Mansur Şen de “Hayır” oyu kullandılar.

Yapılan oylama sonrası 13 evet oyuna karşılık 15 hayır oyu kullanılınca Tanju Özcan’ın teklifi olan Karacasu yolundaki yaklaşık 23 bin metrekare 10 kat imarlı arsayı 30 yıllığına kiraya verilmesi girişimi Bolu Belediyesi Meclisine takılmış oldu.

Teklifi geçmeyince çok sinirlendi

CHP’li ve İYİ Partili Meclis Üyelerinin mazeret bildirerek katılmadıkları Bolu Belediyesi Meclisi toplantısında Millet İttifakı mensubu 3 Meclis Üyesinin Cumhur İttifakı Meclis Üyeleriyle birlikte hareket etmesi sonrası sinirlerine hakim olamayan Tanju Özcan, 3 Meclis Üyesine dönerek; “Siz niye kabul etmediğinizi açıklamak ister misiniz Beyler” diye serzenişte bulundu.

CHP’li Meclis Üyeleri Feridun Yılmaz ve İlkay Bayrak da bunun üzerine; “Biz neden kabul etmediğimizi CHP Grup toplantısında anlattık” diye cevap verince Tanju Özcan bu sefer de İYİ Partili Mansur Şen ile diyaloğa girdi. Şen’den de aldığı cevap sonrası polemik ortamına giremediği için sinirlenen Tanju Özcan, Belediye Başkanı olarak yönettiği Meclis’te teklifinin geçmemesi karşısında 4,5 yılın sonunda CHP’den atılarak sahipsiz kalmasının faturasını en acı şekilde yaşamış oldu. 

Teklife yönelik hayır oyu kullananları eleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay arasında da sert tartışmalar yaşandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler