Coşkunyürek’ten 82 yeni hekim müjdesi

Coşkunyürek’ten 82 yeni hekim müjdesi Coşkunyürek’ten 82 yeni hekim müjdesi
A- A+
Reklam

Milletvekili olarak göreve başladığı Haziran ayından bu yana Bolu’da gözükmeyen AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, buna karşılık Bolu için de önemli kazanımlara imza atıyor.

Önceki dönem Milletvekilliği görev süreci, Bakan Yardımcılıkları görevi, AK Parti Bolu İl Başkanlığı görev süreci olmak üzere yaptığı görevlerde Bolu’ya gelmemesi ve sahada olmaması eleştirilen Coşkunyürek’de bu Milletvekilliği döneminde de değişen bir durum olmadı.

Seçim bölgesi Bolu’da esnaf ve vatandaş ziyareti gibi saha çalışmalarında yer almayan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, buna karşılık icracı yönüyle de kısa süreli performansında dikkat çekti.

Bakan Yardımcılığı ve Bakan Danışmanlıkları görevlerinde edindiği tecrübe ve dostlukları kısa sürede Bolu’ya hizmet olarak dönüştüren Coşkunyürek, son olarak Bolu’ya ciddi sayıda doktor atanmasında önemli rol oynadı.

Bolu’nun sağlık kadrosuna 82 yeni hekim atamasının gerçekleştiğini açıklayan Bolu AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, aralarında 4’u uzman olmak üzere toplamda 82 tabip kadrosu açılarak Bolu'ya atamalarının gerçekleştiğini açıkladı.

Coşkunyürek, kadro atamaları için Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya teşekkür ederek “Sağlık Bakanlığı'mız tarafından Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Bolu'muza 4'ü uzman olmak üzere toplamda 82 hekim ataması yapıldı. Atamaların hayırlı olmasını temenni eder, hekimlerimize yeni görevlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler