Çocuklarınızı BBTV’den uzak tutun!

Çocuklarınızı BBTV’den uzak tutun! Çocuklarınızı BBTV’den uzak tutun!
A- A+

Kırdığı potlar ve yaptığı gaflarla sık sık ülke gündemine gelen ve bu yüzden de CHP’den geçici ihraç cezası alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gaflarına devam ediyor.

Bolu Belediyesi TV’nin youtube kanalından ve de Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan Bolu Belediyesi Meclisi toplantıları; zaman zaman yaşanan gerginlikler, karşılık söylenen argo tabir edilen sözler ve de seviye düzeyi düşük esprililerle Bolu Belediyesi’nin tarihinde ne yazık ki istenilmeyen bir süreç olarak yerini alıyor.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın söylemleri, şovları, gafları ve kötü esprilerinin ardından AK Partili Bolu Belediye Meclisi Üyesi Hacer Çınar’ın, Başkan Özcan’a su şişesi atarak fiziksel saldırıya varacak kadar Bolu Belediyesi tarihine kara bir gün olarak geçen olayların artık bittiği umut edilirken, ardı arkası kesilmiyor.

Sokak ağzı espriler

Bu akşam toplanan Bolu Belediyesi Meclisinde de aynı kötü sahneler yaşanırken, geceye Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kötü esprileri damga vurdu.

AK Partili Meclis Üyesi Burak Balaban’ın; “Nezaket konusunda sizin dışında kimseyle bir sorunumuz yok” söylemi sonrası AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay’a +18’lik espriler yaparak laf atan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, salonda sayı olarak kalabalık olan kadınlara rağmen sözde esprilerine devam etti.

Haber metni olarak kelimelere dökemediğimiz sözde esprileri 18 yaşından büyüklerin izleyerek öğrenmesi için video olarak yayınlıyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler