Şu işleri bıraksak artık..!

Şu işleri bıraksak artık..! Şu işleri bıraksak artık..!
A- A+

Devlet görevlilerinin, milletin verdiği vergilerle oluşturulan bütçelerle yine devletin asli görevi olan milletin hakkı ihtiyaçlarının karşılanmasının bir lütuf olarak reklamının yapılması, vatandaşın tepkisini çekiyor.

“Bir elin verdiğini, öbür el bilmemeli” diyen inancımız İslam’ın gereği dururken, devlet görevlilerinin kendi ceplerinden karşılamadıkları bir yardımı, yardım ettikleri insanlarla haber olmak amaçlı çektirdiği resimler ve gazetelerde yapılan haberler, neye hizmet ettiği anlaşılamıyor.

Bunun son örneğini ise; Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Malatya'dan, Bolu’ya gelen Milli Atletlerimize Valilik tarafından temin edilen 2 adet akülü sandalye teslimi ile yaşandı.

Paralimpik olimpiyatlarda ve Para Atletizm dalında ülkemizi başarıyla temsil etmiş olan afetzede sporculara Valilik tarafından milletin bütçesiyle oluşturulan ödenekle alınan akülü sandalyeler hediye olarak kamuoyuna lanse edilirken, kim birisine verdiği hediyeyi kamuoyuyla paylaşır sorusunu akıllara getirdi?

Valilik tarafından temin edilen 2 adet akülü sandalyeyi Bolu Valisi Erkan Kılıç ve İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Emin Demirkol tarafından sporculara teslim edilirken, toplu çekilen fotoğrafla mili sporculara bugüne kadar neden akülü sandalye verilmediği ve verilmediyse bu ayıbın kimin olduğu sorusunu gündeme getirdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler