Yeni gündemimiz hayırlı olsun

Yeni gündemimiz hayırlı olsun Yeni gündemimiz hayırlı olsun
A- A+
Reklam

Seçim beyannamesinde vaat ettiği projelere yenilerine de ekleyerek Bolu’yu geleceğe hazırlayacak icraatlara imza atmak yerine temelini atıp bitiremediği inşaatlar ve kendi geleceğine yönelik siyasi gündemlerle 4 yılı geride bırakan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 ay daha Bolu’nun gündemini oyalayacağı polemik konusunu ağzından çıkardı.

İcraatlarından çok, yaklaşık 3 yıldır Bolu ve Türkiye gündemini “Cumhurbaşkanı Adayı” olmakla meşgul eden ve altılı masanın gündemine isminin bile gelmediğini bu akşamki Bolu Belediyesi Meclis toplantısında hatırlatan AK Partili Meclis Üyesi Burak Balaban; “Cumhurbaşkanı Adaylığı mülakatına dahi çağırılmadın” sözlerini kullandı.

Bunun üzerine yeniden Bolu ve hatta Türkiye gündemine gelecek yeni bir polemik konusu ortaya atan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Sen nereden biliyorsun yeni Hükümette görev almayacağımı? Veya daha farklı görevlerde bulunmayacağımı nereden biliyorsun? Bazı sözler almadığımı nereden biliyorsun?” diye konuştu.

14 Mayıs’ta yapılacak seçime kadar Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın önümüzdeki günlerde de bu söylemleri üzerinden gündemi belirlemesi bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler