Çöp atarken bir kere daha düşünün

Çöp atarken bir kere daha düşünün Çöp atarken bir kere daha düşünün
A- A+

Bolu’yu, Türkiye’nin en temiz şehri yapmak için kararlı adamlar atmaya devam eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yere çöp ve izmarit atanlara kestikleri alt limit olan 578 TL yerine artık 14 bin 407 TL ceza keseceklerini açıkladı.

Hatırlanacağı üzere; 31 Temmuz tarihinde yere sigara izmariti, çekirdek kabuğu, çöp atan ve yere tüküren kişilere idari para cezası uygulanacağını duyuran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, şehrin dört bir yanındaki güvenlik kameralarından vatandaşlar takip etmeye başlamıştı. Bunun sonucunda da Zabıta ekipleri tarafından yere çöp ve sigara izmariti attığı tespit edilen vatandaşlara 578 TL cezai işlem uygulanmıştı.

Bu konuda kararlı olduğunu önceki sosyal medyadan yaptığı video paylaşımıyla yenileyen Başkan Özcan; “Bu videoyu izle de ondan sonra Bolu’da yere çöp at gözün yiyorsa!!!” sözleriyle çöp atanları bir kere daha uyardı.

Bolu Halkının genelinin temizlik noktasında Bolu Belediyesi’nin aldığı kararlara uyduğunu ve onlara da teşekkür ettiğini söyleyen Özcan, ısrarla çöp atanları ise uyardı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı paylaşımda; “Sevgili Bolulular; öncelikle temizlik konusunda hassasiyet gösterdiğiniz için, aldığımız kararlara çok büyük oranda uyduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama hala Bolu’da bazıları var. Siyasal sebeplerden mi, şahsıma gıcık olduklarından mı bilmiyorum ama özellikle kasıtlı olarak yere çöp atmaya devam ediyorlar. Bakın şimdiye kadar alt sınırdan 578 TL ceza uyguladık. Bundan sonra 14 bin 407 TL olarak bu cezayı uygulayacağız. Bazıları tehdit mi ediyorsun, diyor. Yere çöp atan kim olursa olsun bunu tehdit olarak algılıyorsa, tehdit ediyorum kardeşim. Hadi at da göreyim bakalım!” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Millet hizmet görsun (3 hafta önce)
    Bu nediryaaa başka hiç gündemmi kalmadı Bolu beldiyesinin konu yapriğı duruma bakkk
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler