Yarenler'in mutlu günü

Yarenler'in mutlu günü Yarenler'in mutlu günü
A- A+

Yarenler taraftar grubu üyelerinden Tayfun Çelen, hayatının en mutlu anlarından birini yaşadı. Çelen, Beyza Kantar ile muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Düğün, Bolu’nun en seçkin mekânlarından birinde, görkemli bir atmosferde gerçekleşti. Kantar ve Çelen aileleri, bu özel günlerinde çifti yalnız bırakmadı. Dostları ve yakınlarının katılımıyla renklenen törende, hem duygusal anlar hem de neşeli dakikalar yaşandı.

Düğün törenine, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Sekreteri İlhan Durak’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Düğün töreni, müzik ve dans eşliğinde geç saatlere kadar devam etti. Yarenler Taraftar Gurubu Üyelerinin tam kadro katıldığı düğünün sonunda aile fotoğrafı çekildi.

Tayfun Çelen ve Beyza Kantar çiftine, bu mutlu günlerinde bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler