Mani Restaurant, 14 Burda AVM'de Kapılarını Açtı

Mani Restaurant, 14 Burda AVM'de Kapılarını Açtı Mani Restaurant, 14 Burda AVM'de Kapılarını Açtı
A- A+

Bolu’nun yeni gastronomi adresi Mani Restaurant, 14 Burda AVM’de kapılarını açtı. Restoran, uygun fiyatları ve özel mezeleri ile dikkat çekiyor. Konuklarına lezzet dolu bir deneyim sunmayı amaçlayan Mani Restaurant, güler yüzlü hizmet anlayışı ve sıcak atmosferi ile de beğeni topluyor.

Mani Restoran geniş menüsü ile her damağa hitap ediyor. Meze çeşitleri, özenle hazırlanmış yemekler ve samimi bir ortam, misafirlerin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlıyor. AVM’nin işlek ve merkezi lokasyonunda bulunan restoran, alışveriş sonrası veya arkadaş toplantıları için ideal bir mekan sunuyor.
Lezzetli ve hesaplı yemekler arayanların uğrak noktası olacak Mani Restaurant, Bolu’nun gastronomi haritasında kendine sağlam bir yer edinmeye aday.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler