Çorbacıda arkadaşını vurdu

Çorbacıda arkadaşını vurdu Çorbacıda arkadaşını vurdu
A- A+

Borazanlar Mahallesi'nde bulunan bir çorbacıda U.B. isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı M.Ş.’ye kurşun yağdırdı. Bacağına 4 kurşun isabet eden M.Ş, yaralanırken şüpheli olay yerinden kaçtı.

Olay, gece saat 02.30 sıralarında Borazanlar Mahallesinde bulunan çorbacıda meydana geldi. Gece saatlerinde çorbacıya giden M.Ş, bilinmeyen bir nedenden dolayı U.B. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından U.B., tabancayla M.Ş.’ye kurşun yağdırdı. Her iki bacağına dört kurşun isabet eden M.Ş, kanlar içerisinde yere yığılırken şüpheli olay yerinden kaçtı.

İşyeri sahibinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan M.Ş., sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilirken Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri işyerinde inceleme yaptı.

Polis ekipleri kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler