Zorlanmadan "tur"ladık

Zorlanmadan Zorlanmadan
A- A+
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda ekibimiz Dyorex Boluspor evinde Tarsus İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu.

Karşılaşmayı orta hakem Erdem Mertoğlu yönetirken, yardımcılıklarını Kadir Beyaz ve Zafer Gayretli yaptılar.

2. Lig Beyaz Grupta 13’ncü sırada mücadele eden ve özellikle bu yıl maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren rakibi Tarsus İdman Yurdu karşısında Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar daha çok ligde forma şansı vermediği oyuncularla saha çıktı.

Dyorex Boluspor mücadeleye Selmani, Eray Ataseven, Bregu, Zahit Çınar, Batuhan İşçiler, Yameogo, Ozan Papaker, Ercan Yazıcı, Burak Asan, Melih Okutan ve Posmac ilk on biriyle başladı. İkinci yarıda ise oyuna Arda, Furkan Demir, Tugay Kaçar ve Erdem Can dahil oldular.

Karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın vasat oyunuyla 0-0 biterken ekibimiz Dtorex Boluspor Furkan Demir Bregu’nun ayağından ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Misafir takım Tarsus İdman Yurdusporun tek golünü ise karşılaşmanın 72’nci dakikasından Artun Akçakın kaydetti.

Antrenman havasında geçen ve daha çok yedek futbolcuların durumlarını görmek için bir fırsat maçı olan Dyorex Boluspor bu sonuçla Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükselmiş oldu.

Maçtan Dakikalar

57. dakikada Boluspor atağında ceza sahası içine gönderilen hava topunda Zahit Çınar'ın pasında Furkan Demir topu ağlara gönderdi. 1-0

63. dakikada orta sahadan aldığı topu ceza sahası dışına kadar süren Bregu'nun sert şutunda top ağlara gitti. 2-0

70. dakikada Arda Köksal'ın ceza sahası içinde elle oynadığı pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi.

72. dakikada Artun Akçakın'ın kullandığı penaltıda top ağlarla buluştu. 2-1

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler