Değişimin startı verildi

Değişimin startı verildi Değişimin startı verildi
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Teşkilatlarında değişim süreci başlıyor. Yerel Seçimler öncesi AK Parti Genel Merkezi tarafından il teşkilatlarında düşünüle değişimin ilk adımı bugün AK Parti İl Başkanlığında yapılan çok önemli toplantıda atıldı.

Genel Seçimlerde yaşanan hezimet sonrası görevden alınacağı yüksek sesle konuşulan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in ustaca yaptığı siyasi manevrayla “Bolu Belediye Başkanı Aday Adaylığı”nı açıklaması sonrası, İl Başkanı değişiminin kaçınılmaz olduğu AK Parti’de İlçe Teşkilatları da masaya yatırıldı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Bolu İl Koordinatörü ve Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı; bugün AK Parti İl Başkanlığında İl Başkanı Suat Güner ve İlçe Başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Milletvekilliği Genel Seçim sonuçlarının İl Geneli ve İlçe ilçe değerlendirildiği toplantıda Bolu İl Koordinatörü ve Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı, İlçe Başkanlarına can alıcı soruyu sorarak; Yerel seçimlerde Belediye Başkanı veya İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olacakların kimler olduğunu sordu.

Tek tek ilçe Başkanlarıyla özel görüşme yaparak Yerel Seçimler öncesi İlçe Başkanlarının kendileriyle ilgili siyasi yol haritalarını sorduğu İlçe Başkanlarının hemen hemen tamamı, ya ilçelerinde Belediye Başkan Adayı olmak için ya da İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olmak için görevlerinden aflarını istediler.

Bolu İl Koordinatörü ve Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatçı yapılan toplantıda aldığı notları Genel Merkezde Teşkilat Başkanlığına rapor olarak sunacak ve en geç Eylül ayı sonunda Bolu’da AK Parti İl Teşkilatlarında İl ve İlçe Başkanlarının değişimi yapılacak.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler