Demirkol yeni görevine başladı

Demirkol yeni görevine başladı Demirkol yeni görevine başladı
A- A+
Reklam

AK Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bolu Belediye Başkan adayı olan Muhammed Emin Demirkol, yeni görevine başladı. 

Hatırlanacağı üzere Demirkol; İlimizde İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimliğinin ardından İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptıktan sonra 31 Mart Mahalli İdare seçimlerinde Ak Parti’den Bolu Belediye Başkan adayı olmuştu. 

Bakanlık iddiaları gündeme gelmişti

Demirkol’un adaylığı sürecinde seçimi kazanamadığı takdirde kamuoyunda; çocukluk arkadaşı olan Yeniçağalı Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz tarafından Bakanlıkta görevlendirileceği iddiası gündeme gelmişti.

Muhammed Emin Demirkol’un henüz aday adayı olduğu süreçte İl Sağlık Müdürü olarak Abdullah Danışman atanmış ve eski görevine geri dönüş yolu da böylelikle kapanmıştı. 

AK Parti’nin Bolu’da girdiği yerel seçimlerde en düşük oyu alarak seçimi tamamlayan Muhammed Emin Demirkol’un yeni görevi ne olacak sorusu da bugün itibariyle cevap buldu.

Muhammed Emin Demirkol, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladı. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, ilerleyen günlerde hasta kabulüne de başlayacak. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler