Demirkol'a anlamlı ziyaret

Demirkol'a anlamlı ziyaret Demirkol'a anlamlı ziyaret
A- A+

Bolu'da değil Türkiye'de ve dünyada Vakıf olarak başka bir örneği olmayan İzzet Baysal Vakfı, sadece hayırda değil vefa da örnek oluyor.

Bolu'da İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptığı 2017-2023 yılları arasında İzzet Baysal Vakfı'nın Mütevelli Heyetinin Şeref Üyesi olarak görev yapan Muhammed Emin Demirkol'u, İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri  yeni görevine atanması nedeniyle ziyaret ettiler.

İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Yamaner, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Uçar, Kemal Sert, Mustafa Meterelliyoz ve İlkay Bağatır, Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Yaman, ve Vakıf Müdürü Gürbüz Ertem’den oluşan Vakıf Heyeti, Halk Sağlığı Genel Müdürü olarak geçtiğimiz ay göreve başlayan Muhammed Emin Demirkol'u makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Vakıf Heyeti Demirkol’a yeni görevi için başarı dileklerini iletirken, ülke genelinde yürütülecek sağlık projeleri ve Bolu'daki olası iş birlikleri üzerine görüşmeler yapıldı.

BOLU İÇİN YENİ PROJELER MASADA

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İzzet Baysal Vakfı Başkan Vekili Fatih Yamaner, Demirkol’un  Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’nde gösterdiği başarılı çalışmalardan bahsederek, “Kendisinin bu önemli göreve getirilmesi bizleri gururlandırdı. Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ülkemiz genelinde planlanan projeler hakkında bilgi sahibi olduk. Ayrıca, Bolu özelinde neler yapılabileceğini istişare ettik” dedi.

“HER TÜRLÜ PROJEYE KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Sağlık Bakanlığı’nın da desteği ile Bolu’da gerçekleştirilebilecek projeler üzerinde durduklarını belirten Yamaner, İzzet Baysal Vakfı olarak Bolu’da halk sağlığına yönelik her türlü projeye katkı sunmaya devam edeceklerini vurguladı. Yamaner, Vakıf olarak, da Genel Müdürlüğün çalışmalarına da her zaman destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Demirkol’a yeni görevinde başarılar dileyen İzzet Baysal Vakfı Başkan Vekili  Yamaner ve Vakıf Üyeleri, Bolu’nun sağlık alanındaki gelişimi için birlikte hareket etmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler