Devletin programına katılmamış..!

Devletin programına katılmamış..! Devletin programına katılmamış..!
A- A+

Bolu Belediye Başkanı olduğu günden bu yana dini ve milli bayramları tatil fırsatı görerek Kıbrıs ya da Ege’nin sıcak sularına kendisini atan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in ölüm yıldönümü olan 10 Kasım sabahları programlara uyanıp katılamayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’daymış.

Dünkü Bolu Valiliği tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine katılmayan Tanju Özcan ile ilgili yaptığımız “Yine Tatilde” başlıklı haber sonrası tepkilerin odağı haline gelen Başkan Özcan, öğleden sonra ortaya çıktı.

Devletin resmi Bayram programlarına katılmayan Özcan, öğleden sonra yapılan CHP ve birkaç STK tarafından organize edilen “alternatif” kutlama programında boy gösterdi.

Devlet tarafından organize edilen programa katılmak yerine, Devletin programına alternatif olarak düzenlenen “alternatif” kutlamalara katılan Tanju Özcan, böylelikle “devletçilik” üzerine yaptığı çıkışlarının da diğer söylemleri gibi altının boş çıktığı görüldü.

CHP’nin gizli ortağı olan ve 14 Mayıs seçimlerinde tam destek aldıkları HDP tarafından Türk siyaset tarihine sokulan “Eş Başkanlık” gibi alternatif yönetim modellerinden örnek alınarak uydurulan Devlet programlarına alternatif kutlamalarda boy gösteren Tanju Özcan’ın daha ne kadar evrim geçireceği ise Bolu kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler