Reklam

Seçmen yaylaya çıkıyor..!

Seçmen yaylaya çıkıyor..! Seçmen yaylaya çıkıyor..!
A- A+

AK Parti kurulduğu günden bu yana girdiği her seçimde desteğini aldığı köylerde yaşayan seçmen 14 Mayıs tarihinde gerçekleşen 13. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdi. 

Buna karşılık 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde ise AK Partiye desteğini geri çeken köylerde yaşayan seçmenlerin bu sefer tercihini Cumhur İttifakı ortağı MHP’ye kullanarak ciddi bir destek verdi.

Bolu’da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a %60.88’lik bir destek verirken, köylerdeki sandıklarda ise adeta oy patlaması yaşandı.

İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ise Cumhur İttifakı açısından seçim günü sandıklara özellikle köylerde yaşayan seçmenin gitmeme gibi bir durumu gözüküyor.

Yayla mevsiminin gelmesi nedeniyle Bolu’nun köylerinden yaylalara göç başlarken, köy seçmeninin seçim günü sandığa 14 Mayıs tarihindeki seçimden daha az sayıda sandığa gelmesi bekleniyor.

Cumhur İttifakının böylesi bir durum karşısında yaylalarda yaşayan seçmeni köylerindeki oy sandıklarına götürmek için bir çalışma yapması bekleniyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler