En büyük destek ENSAR'dan

En büyük destek ENSAR'dan En büyük destek ENSAR'dan
A- A+
Reklam

Türkiye’nin yakından tanıdığı Ensar Vakfı’nın Bolu Şubesi Yöneticileri, İl Sağlık Müdürü iken de destek verdikleri AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’u saha çalışmalarında da yalnız bırakmıyorlar.

İl Sağlık Müdürü iken de sürekli ziyaret ettikleri ve hatta Demirkol’un aday gösterilmesi için AK Parti Genel Merkezi’ne giden STK’ların içinde yer aldığı iddia edilen Ensar Vakfı Bolu Şubesi Yönetiminin önemli isimleri hemen hemen her gün sahada çalışmalara katılıyorlar.

Mustafa Yünlüoğlu, Mustafa Fedakar ve Zekai Öztürk gibi Ensar Vakfı’nın önde gelen bir çok önemli ismi sahada AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’a destek verirken, yanında gezerek Bolu Halkından Demirkol için oy istiyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler