Enis Sarınalbant vefat etti

Enis Sarınalbant vefat etti Enis Sarınalbant vefat etti
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği gibi Bolu’da çok önemli sivil toplum kuruluşlarında görev yapmış, iş ve cemiyet hayatının sevilen ismi Sarınalbantlar Kollektif Şirketi ortaklarından Enis Sabri Sarınalbant, vefat etti.

Gerek iş dünyası gerekse Bolu’da bir çok STK’da yaptığı görevlerle çok sevdiği Bolu’ya değer katan Enis Sarınalbant’ın büyük bir üzüntüye yol açtı.

Enis Sarınalbant’ın cenazesi; 21 Ekim 2023 Cumartesi günü (yarın) Siteler camisinde kılınacak öğle ve cenaze namazına müteakip Çamyayla Köyü (Yozgat) mezarlığına defnedilecek. 

www.bolupostası.com Gazetesi olarak değerli büyüğümüz Enes Sabri Sarınalbant’a Allah’tan rahmet, Emre Sarınalbant nezdinde de Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler